Zoeken naar als je kan

Uw zoekactie voor als je kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jockstrapfan 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
hallo mooi weekend voor de boeg ,zin voor misschien date ,ik versa bi glad ,ik kan ontvangen,even mailen !  

Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
danny bi 53 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
wapp maatje gezocht
man 50 plus zoek vaste wapp vriend een jointje samen roken enz sex in wapp hou ik van lekker ongeremd ben vrijgezel woon in wielsbeke kan dus altijd ontvangen zoek je ook een vaste sex vriend stuur dan een mailtje groetjes danny  

wapp maatje gezocht
gisteren
Domi 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
gisteren
Chubbypijper 30 jaar Antwerpen - Deurne
Pijpen
Hoi, ik ben super geil en zoek iemand die geen probleem heeft met een chubby kerel. Ik pijp je, slik je warme zaad en ben terug weg. Ik kan niet ontvangen!  
gisteren
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
gisteren
Jan 51 jaar Limburg - Zutendaal
Pijpen
Iemand zin. Leeftijd speelt geen rol Hygiëne is zeer belangrijk Pijpen en trekken Ik kan enkel verplaatsen  
gisteren
Bert 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek naar eerste lul om te pijpen
Zit al enige tijd met de fantasie om een man te pijpen. Waarbij ik de lul echt tot tegen de achterkant van mijn mond wil voelen stoten terwijl ik er hard aan zuig en er met mijn tong aan lik. Je warme lading mag daarna mijn mondje vullen. Ik zoek iemand uit regio Ieper die kan ontvangen ofwel outdoor/cardate. Max 18 cm.  
gisteren
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dikke pik gezocht
Bij wie in het Gentse kan ik vandaag langskomen voor wat discrete geile fun? Ik pijp je lekker stijf en daarna kan je desgewenst m'n strakke behaarde kontje neuken. Kan enkel verplaatsen, versa 1.80 75kg. Graag hygiënisch en discreet  
Bischierig 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukdate
Stats: 37/175/85/15 (beetje struis) Ben op zoek naar iemand JONGER DAN 40 voor een rukdate. We trekken elkaar af, niet meer, niet minder. Geen gezoen, geen gezever. Graag reacties met een foto zodat ik weet welk vlees ik in de kuip krijg. Kan verplaatsen in het Antwerpse, en soms ontvangen.  

Rukdate
gisteren
Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij komen geilen
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10